کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

عدم رعایت رژیم تغذیه پس از کامپوزیت دندان چه عوارضی به همراه دارد؟

درمان پوسیدگی دندان: کامپوزیت دندانی برای ترمیم دندانهای دچار پوسیدگی یا تخریب به دلیل عفونت استفاده می‌شود.

طول عمر کامپوزیت دندان، به مراقبت شما و کیفیت مواد استفاده شده بستگی دارد.

کامپوزیت دندان ماده‌ای خمیری شکل است که در درجات مختلفی از رنگ‌های طبیعی دندان تا رنگ‌های سفیدتر موجود است. این ماده برای زیباسازی دندان‌ها و طراحی لبخند و یا ترمیم دندان‌ها به کار می‌رود.

کامپوزیت دندان، یکی از بهترین روش های بهبود و اصلاح لبخند است. در این روش، نقص زیبایی دندان توسط ونیر دندان (یعنی یک روکش نازک) از جنس کامپوزیت پوشانده می شود.

یک نمونه عکس کامپوزیت دندان قبل و بعد را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

افرادی که می‌خواهند دندان‌های خود را به شکلی زیبا و طبیعی‌تری ترمیم کنند.

انواع کامپوزیت دندان از نظر ساختار، خواص بیولوژیکی، کارآیی و زیبایی با هم تفاوت دارند و بر اساس همین ویژگی‌ها دسته بندی می‌شوند.

غذاهای سخت: جویدن غذاهای سخت مانند یخ، آجیل و آب‌نبات‌های سفت می‌تواند باعث ترک خوردن کامپوزیت، لب پر شدن کامپوزیت و یا شکستن کامپوزیت‌ها شود.

این کامپوزیت‌ها برای ترمیم دندان‌های جلویی و مواردی که نیاز به زیبایی بالا دارند، استفاده می‌شوند.

البته باید بدانید که کامپوزیت دندان را می‌توان به کمک پالیش ترمیم کرد. در نتیجه اگر مواد غذایی باعث تغییر رنگ کامپوزیت دندان‌های شما شده‌اند، می‌توانید به کمک پالیش آن‌ها را به شکل اولشان باز گردانید.

البته، برخی از افراد ممکن است در طول درمان احساس فشار یا ناراحتی خفیفی داشته باشند، اما این معمولاً به دلیل وجود مواد درون شرایط کامپوزیت دندان دهان و فرایند چسباندن کامپوزیت است، نه به خاطر درد شدید.

کامپوزیت تنها در مواردی درمان محدود به یک یا چند دندان باشد قابل استفاده است.

این مشکل معمولاً موقتی است و برطرف می‌شود. اما اگر پس از چند روز بهبود نیافت، باید به دندانپزشک مراجعه کنید تا علت آن بررسی و رفع شود.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟”

Leave a Reply

Gravatar